Om
PUCA - PURE & CARE

OUR VALUES ARE PURE

QUALITY

We develop our formulas in Denmark in collaboration with Danish consultants who are specialised in cosmetics and skincare.

PLANT EXTRACTS

We do not add fragrances to our facial care products. The plant extracts we use may contain ethereal/essential oils that may release natural fragrances.

UNIQUE PRODUCTS

We focus on using plant extracts in our products. Plant extracts are very effective, and the combination of the extracts and the right chemistry creates unique products.

Clean and simple skincare just for you

Velkommen i vores PUCA – PURE & CARE univers af skønhed, hvor vores vigtigste opgave er at tilbyde dig enkel, ren og effektiv pleje af dig og din hud.

Vil du tage et aktivt valg om hudpleje sammen med os?
Pige eller dreng, kvinde eller mand, ung eller ældre, skøn eller helt normal – det spiller ingen rolle. Vores produkter er skabt til jer alle. Med unikke egenskaber til din individuelle type, alder og hud.

Vi ser skønhed som friheden til at pleje sig selv
I vores verden skal den gode pleje af vores hud og individuelle skønhed ikke koste en formue. Uanset hvem du er, skal du have råd og adgang til at forkæle dig selv. Både for din huds skyld – men også for sjov skyld. Hudpleje må ikke være en sur pligt - men derimod en hyggelig stund, du nyder med dig selv dagligt.

SHOW NOW

Treat yourself to clean and simple skincare

We always choose nature, and that involves a certain commitment
Når du vælger et af vores hudplejeprodukter, sikrer du dig et produkt primært baseret på naturlige ingredienser – tilsat nøjagtig den smule kemi, der sikrer dig og din hud størst mulig effekt. Samtidig undgår du uhensigtsmæssige elementer som som ikke-nedbrydelige ingredienser. Du undgår fuldstændig siliconer med vores produkter. I mange af vores produkter finder du slet ingen parfume, mens du i enkelte cremer finder naturlige, svage dufte fra de planteekstrakter og æteriske olier, som cremerne er baserede på. Vores hårprodukter, fodspray og fodsalt dufter dog skønt af parfume. Test på dyr vil aldrig komme på tale hos os.

Value for money – when it comes to effect
Du skal vide, at vi hver eneste dag er drevet af en stor nysgerrighed og passion for viden omkring hudpleje. De bedste rådgivere og dygtigste sparringspartnere i Danmark samt certificerede testcentre i Europa har sammen med os udviklet den løsning, du vælger. Og bag det færdige produkt ligger års erfaring, kompetent viden og utallige timers nørderi med ingredienser og innovation. Alt sammen for at sikre, at du oplever den effekt, du ønsker, når du vælger vores produkter.

Velkommen i vores PUCA – PURE & CARE univers af skønhed

Erfaring, ekspertise og dygtighed findes også langt væk
Vores holdning og tilgang til produktion af vores produkter er kompromisløs: Kvalitet og effekt skal altid leve op til vores krav og standard – uden undtagelse. Vi har derfor kigget ud i verden for at finde det rette niveau af professionel kompetence og knowhow, som supplerer vores produktudvikling og innovation optimalt. Kina har vist sig at tilbyde det rette mix af udviklingsevner og høj kvalitetssikkerhed. Derfor har vi nu gennem flere år fast samarbejdet med dygtige producenter i Kina, der naturligvis alle lever op til de fysiske forhold og arbejdsvilkår, som vi forventer i vores egen verden.

Forkæl dig selv med os – vi passer lige til dig
Vores drøm er, at du aktivt har lyst til at mixe og matche fra vores store udvalg, så du finder den rigtige og effektive løsning til din hud. Den rette hudpleje er individuel og afhænger også af årstidernes skiften. Vi hjælper dig gerne på vej. Her på vores side finder du informationer om alle produkters ingredienser og tests. Og tøv ikke med at kontakte os, når du har spørgsmål eller brug for et godt råd til den rigtige sammensætning af hudpleje.

Vi siger det igen: Velkommen i vores PUCA – PURE & CARE univers af skønhed

parallax

Innovativ hudplejeserie baseret
on pure and simple principles

Innovative skincare based on natural ingredients

De fleste planteekstrakter afgiver naturlige dufte, de produkter som indeholder ekstrakter som dufter er mærket på sitet med "Natural Cent".

In some products we use honey, Silk Extract and Snail Secretion Filtrate, so we are not vegan. Products on the site that do NOT contain any of these ingredients will be labelled "Vegan".

Dermatologically tested by a recognised German certified test centre
Part of our range is dermatologically tested.
Du finder information omkring test og resultatet under fanebladet, på varen.  
If you have sensitive skin, you can easily choose from our dermatologically tested products.

Clarity and transparency in all results and tests

Er du i tvivl om ingrediensernes egenskaber kan du på www.incidecoder.com teste dine hudplejeprodukter og få svar på de fleste spørgsmål omkring tilsætning og egenskaber. Vi har gjort det nemt for dig, oplysningerne du skal bruge, finder du under hvert produkt her på sitet.

PUCA – PURE & CARE er medlem af brancheforeningen Kosmetik og Hygiejnebranchen.

SHOW NOW